Godinu dana nakon što je trudna nosila Chanelovu reviju, Gigi Hadid se sa porodiljskog odmora vratila na pistu za novu Versace kolekciju jesen/zima 2021.

Iako je nedavno izjavila da joj se ne žuri da se vrati pod svetla reflektora i u užurbani ritam modnog sveta, izgleda da će povremeno napraviti ustupke ili se postepeno vraćati nekadašnjem poslu. Premda je otkrila da otkako je postala majka ima dana kada, ne samo da ne stigne da se dotera, već je i nanošenje dezodoransa ogroman uspeh, Gigi je na reviji izgledala besprekorno s dugom riđom kosom i plavom senkom koje naglašava oči.

Uz Gigi i nekolicinu drugih modela, na Versace reviji zablistale su i njena sestra Bella i prijateljica Irina Shayk. U novoj kolekciji, prikazanoj nekoliko dana nakon fashion weeka u Milanu, dominiraju monohromatski lookovi u crnoj, ljubičastoj i crvenoj boji kao grafički printovi i neizostavna zlatna, a od modnih dodataka ističu se svilene bandane i platforme. Odabrane lookove za jesen/zimu 2021. pogledajte u nastavku.