Treća sezona popularne serije ostavila je fanove u iščekivanju početka nove sezone kako bi dobili odgovore na sva pitanja koje je prethodna sezona ostavila u vazduhu. Srećom, obožavatelji neće morati dugo da čekaju, jer je četvrta sezona trenutno u produkciji. Loša vest je da je korona usporila prvobitne planove dolaska serije na male ekrane u 2020. godini.

KADA STIŽE NOVA SEZONA STRANGER THINGS?

Iako još nemamo tačan datum premijere četvrte sezone, sa sigurnošću možemo reći da je snimanje ponovno u toku. Nakon što je zvanično započelo prošle godine, snimanje je naglo zaustavljeno zbog epidemiološke situacije. Preko Instagram objave koju je zvanični profil serije Stranger Things objavio, dobili smo potvrdu da je tim opet u akciji.

KOGA ĆEMO PONOVNO GLEDATI?

Mnoga poznata i fanovima omiljena lica se očekuju za povratak u četvrtoj sezoni kao što su Noah Schnapp (Will), Millie Bobby Brown (Eleven), Caleb McLaughlin (Lucas), Finn Wolf (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin) i Sadie Sink (Max) ali najveći šok za obožavatelje je otkriće da je (spoiler!) – Hopper živ! Trailer koji je objavljen ove godine prikazuje Hoppera u još do sada neviđenom izdanju – kao zatvorenika u Sibiru. Prisetimo se, u zadnjoj epizodi treće sezone policajac Jim Hopper u emotivnoj i srcedrapajućoj sceni žrtvuje se kako bi spasio ostale i ostavlja obožavatelje u suzama. Možemo očekivati da će se četvrta sezona fokusirati na njegovu priču nakon eksplozije.

Osim nama poznatih likova, Variety je objavio listu 8 novih lica koja ćemo pratiti u novoj sezoni – Tom Wlashicha iz mega popularne serije Game Of Thrones dolazi na male ekrane kao ruski zatvorski čuvar Dmitri, Joseph Quinn iz Catherine The Great glumi jednog od glavnih likova ove sezone – Eddieja Munsona koji vodi ‘The Hellfire Club’, Jamie Campbell Bower iz horror mjuzikla Sweeney Todd glumiće Petera Ballarda. Od ostalih glumaca koji dolaze u četvrtoj sezoni tu su još Eduardo Franco kao Argyle – Jonathanov novi najbolji prijatelj, Robert Englund kao Victor Creel – pacijent psihijatrijske bolnice, Mason Dye iz serije Teen Wolf kao Jason Carver – zgodni sportista, Sherman Augustus kao Lt. Colonel Sulliven koji se pridružuje misiji da spasi Hawkins od zla i Nikola Djuričko iz filma World War Z kao Yuri – ruski krijumčar.

DA LI ZNAMO RADNJU ČETVRTE SEZONE?

Iako nisu dati nikakvi detalji o tome što će se tačno događati u novoj sezoni, nakon trailera znamo da ćemo saznati više o Hopperu i njegovoj priči nakon dirljive scene u trećoj sezoni koja smo mislili da mu je i poslednja. Čak je i Harbour koji glumi Hoppera izjavio da možemo očekivati velike promene kod njegovog lika te da nas čeka veliko i šokantno otkriće.

Režiseri serije, braća Duffer, obećali su obožavateljima da će ove sezone videti nešto potpuno drugačije kao i da će najveća promena u ovoj sezoni biti ta što ćemo napokon napustiti poznate ulice Hawkinsa i upoznati do sad neviđena područja što je zasigurno značajan pomak koji će uvesti novu atmosferu.

SEZONA 4 NAJMRAČNIJA DO SAD

Stranger Things serija nas je kroz tri sezone oduševljavala intenzivnom radnjom, misterioznim likovima i čudovištima koja mnogima daju noćne more, ali čini se da će četvrta sezona biti još mračnija i jezivija od svega što smo do sad videli. U razgovoru sa Tomom Powerom iz CBS-a Listen’s, Finn Wolfard koji u seriji glumi jednu od vodećih uloga izjavio je da je četvrta sezona najmračnija do sad te da svake godine serija bude smešnija, mračnija i tužnija. Fanovi su nakon te izjave još uzbuđeniji otkriti što ih sve čeka u novoj sezoni.

Već imamo ime prve epizode nove sezone. Prošle godine objavljeno je da će prva epizoda nove sezone biti imenovana – ”Chapter One: The Hellfire Club.” Potvrđeno je da će četvrta sezona ukupno imati 9 epizoda.

SEZONA 5?

Stranger Things

Još se ni ne zna tačan datum dolaska četvrte sezone, a fanovi se već pitaju mogu li se nadati i petoj sezoni. Za sve koji su postavili to pitanje imamo vrlo dobre vesti – da, sezona 4 nije poslednja. Direktori serije potvrdili su da četvrta sezona neće biti kraj te da im je pandemija dala vremena za pogled unapred i da već imaju ideju kako i kada će show završiti.

Nakon ove uzbudljive vesti, još više nestrpljivo očekujemo trenutak kada ćemo s kokicama u rukama započeti putovanje u četvrtu sezonu najiščekivanije Netflix serije.