HBO GO donosi sve “Star Wars” filmove tokom jula, kada će svakog petka, počevši od juče, 17. jula, u ponudu dolaziti po nekoliko filmova iz kolekcije.

Juče, 17. jula, HBO GO pretplatnici uživali su u prequel trilogiji koja sadrži prve tri epizode ove sage, kao i u filmu “Solo: Star Wars priča”, koji prati avanture mladog Han Sola pre nego što postane heroj pobunjenika. Uz to je dostupan i animirani film “Ratovi zvezda: Ratovi klonova”, dok je prvih pet sezona istoimene animirane serije već dostupno na HBO GO-u. Radnja svih tih filmova odvija se pre formiranja pobunjeničkog saveza.

HBO GO će 24. jula u ponudu uvrstiti i filmove iz originalne trilogije iz 70-ih i 80-ih, a gledaćemo i “Odmetnik-1 – Star Wars priča”, film koji opisuje događaje koji su prethodili radnji filma “Zvezdani ratovi: Nova nada” iz 1977. godine.

Prva dva filma iz najskorije trilogije postaće dostupna 31. jula – “Star Wars: Buđenje sile” i “Star Wars: Poslednji Džedaji”
.
Celu “Star Wars” kolekciju na HBO GO-u će 7. avgusta upotpuniti premijera filma ”Star Wars: Uspon Skajvokera”, finalna epizoda sage o Skajvokerima.